INFORMARE: Plantele cu o înălțime mai mare de 100 cm se pot ridica doar fizic din magazin, acestea nu se livrează. Prețul transportului variază în funcție de dimensiunea și greutatea plantei.
IMG-20230301-WA0016

Ienupăr - Juniperus Media Old Gold clt 18, 1/2 fusto

In Stock: 5
Array
500,00 lei

Product Info

Juniperus Media Old Gold este un ienupăr altoit pe trunchi cu un frunziș veșnic verde deosebit de docorativ care aparține familiei Cupresaceae.
RECOMANDARE: Se folosește împreună cu îngrășământul pentru dezvoltarea armonioasă a plantei.
PDFImprimare

Juniperus Media Old Gold este un ienupăr altoit pe trunchi, care aparține familiei Cupresaceae.

Ienupărul târâtor pe trunchi este un arbust rășinos veșnic verde, ce preferă plantarea în spații însorite sau de semi-umbră, și vegetează bine în solurile calcaroase cu un drenaj bun.

La plantare, se recomandă folosirea unui îngrășământ cu eliberare controlată, pentru o dezvoltare armonioasă și bogată a coroanei.

Planta este altoită la înălțimea de 60-70 cm, cea ce înseamnă că nu va mai crește pe înălțime. Truchiul ienupărului va creste în circumferință, coroana de asemenea, însă dimensiunile acesteia pot fi reglate prin tunderea frecventă cu o foarfecă bine ascuțită.

Ienupărul este un arbust ornamental veșnic verde deosebit de decorativ prin portul lui caracteristic și culoarea verde-albăstrui a acelor, cu o coroană compactă care reușește să scoată din anonimat orice grădină. Se pretează plantării în grupuri de plante, dar și celei solitare sau în vase pentru amenajarea teraselor.

 

nextgarden

Tu cum vezi viitorul planetei?

NextGarden se implică activ în lupta pentru reducerea încălzirii globale şi a efectelor schimbărilor climatice. Prin intermediul proiectului MyOwnTree.org ne-am propus să plantăm pe teritoriul României cea mai mare pădure cu ajutorul donaţiilor individuale din întreaga lume.

Implică-te alături de noi şi donează pentru acest proiect!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965