Coş gol
betula-pendula-youngii-weeping-birch-4017-2007281832f

Mesteacăn pletos - Betula Youngii Pendula 180/200

In Stock: 1
Array
400,00 lei

Product Info

Mesteacănul pletos denumit Betula Youngii Pendula este o varietate de arbore cu frunze căzătoare care face parte din familia Betulacee și are coroana formată din ramuri pletoase lăsate până aproape de sol, și densă cu aspect curgător.
PDFImprimare

Mesteacănul pletos denumit Betula Youngii Pendula este o varietate de arbore cu frunze căzătoare care face parte din familia Betulacee.

Are o creștere moderată și este obținut prin altoire. Arborele preferă locurile însorite sau cu semi-umbră, și are rezistența mare la ger și înghet. Mesteacanul Younghii are o valoare ornamentală deosebită si poate fi folosit cu succes în grădinile cu suprafețe mici.

Nu este o plantă pretențioasă, se adaptează la toate tipurile de sol, înfrunzirea are loc în lunile aprilie-mai.

Coroana mesteacanului Younghii este  formată din ramuri pletoase lăsate până aproape de sol, și densă cu aspect curgător. Poate reprezenta alegerea potrivită pentru orice grădină, datorită aspectului său decorativ este recomandat a fi plantat solitar.

 

nextgarden

Tu cum vezi viitorul planetei?

NextGarden se implică activ în lupta pentru reducerea încălzirii globale şi a efectelor schimbărilor climatice. Prin intermediul proiectului MyOwnTree.org ne-am propus să plantăm pe teritoriul României cea mai mare pădure cu ajutorul donaţiilor individuale din întreaga lume.

Implică-te alături de noi şi donează pentru acest proiect!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965