Coş gol
Next Garden (111)

Arbore de mătase - Albizia Julibrissin Summer Chocolate 150/175

In Stock: 2
Array
530,00 lei

Product Info

Arborele de mătase denumit în latină și Abiela Julibrissin Summer Chocolate este o un arbore tropical originar din familia Fabaceae. Aspectul său exotic și elgant reușește să scoată cu ușurință orice amenajare din anonimat.
PDFImprimare

Preferă solurile fertile și bine drenate care permit scurgerea apei. Această plantă iubește soarele, lumina și căldura influentându-i creșterea, stimulând astfel dezvoltarea rapidă care poate atinge o înăltime de până la 3-5 m, însă există și specii care pot atinge înălțimi de peste 10 m.

Inflorește cu precădere în luna iulie și își poate menține florile până în luna octombrie; rezistența la frig a acestui arbore este de până la – 25°С.

Datorită aspctului său, a coroanei dense și a florilor care emană un miros aromat intens poate fi plantată în orice tip de grădină, aspectul său exotic și elgant reușind să scoată cu ușurință orice amenajare din anonimat.

La plantare se recomandă folosirea unui substrat specific și aplicarea unui îngrășământ cu eliberare controlată pentru dezvoltarea armonioasă a plantei.

nextgarden

Tu cum vezi viitorul planetei?

NextGarden se implică activ în lupta pentru reducerea încălzirii globale şi a efectelor schimbărilor climatice. Prin intermediul proiectului MyOwnTree.org ne-am propus să plantăm pe teritoriul României cea mai mare pădure cu ajutorul donaţiilor individuale din întreaga lume.

Implică-te alături de noi şi donează pentru acest proiect!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965