Despre noi

Next Garden Despre noi

Cine este în spatele NEXT GARDEN?

Next Garden Invest este o companie privată, specializată în amenajarea și întreținerea zonelor verzi. Fie că vorbim despre grădina casei tale sau despre spațiul verde al unei instituții, noi suntem prezenți pentru a da viață unui loc de vis.

Experiența de peste 10 ani în domeniu ne recomandă pentru orice proiect.

Dacă nu știi alături de cine să-ți începi proiectul grădinii, suntem aici pentru tine. Suntem o echipă serioasă, care transformă orice bucățică de pământ într-un colț de rai. De la ingineri, la designeri și personal calificat, toți așteptăm cu nerăbdare să-ți punem la dispoziție profesionalismul nostru.

Oferim servicii complete de amenajare spații verzi. Începem cu proiectarea 3D, oferim consultanță și trecem prin toți pașii necesari până la grădina la care ai visat.

Suntem conștienți că fiecare client are nevoi diferite, așa că nu te teme. Vom discuta înainte de a începe proiectul, pentru ca rezultatul să fie unul personalizat.

De ce să alegi NEXT GARDEN?

Dăm viață și punem în valoare fiecare spațiu. Ne place să îți oferim posibilitatea de a avea colțul tău de natură decorat ca-n povești. De aceea, satisfacția și aprecierea clienților noștri ne dau o mulțime de motive de bucurie și ne ajută să devenim mai buni în tot ceea ce facem.

Fie că ești persoană fizică sau juridică, alege cu încredere serviciile noastre pentru proiectul spațiului tău verde. Contactează-ne și venim la fața locului pentru a stabili pașii pe care îi vom urma.

După ce avem toate informațiile, ne apucăm rapid de treabă ca tu să te bucuri într-un timp cât mai scurt de spațiul de relaxare.
nextgarden
Alege serviciile de care ai nevoie
nextgarden
Gradina ta
nextgarden
Gradina companii
nextgarden

Tu cum vezi viitorul planetei?

NextGarden se implică activ în lupta pentru reducerea încălzirii globale şi a efectelor schimbărilor climatice. Prin intermediul proiectului MyOwnTree.org ne-am propus să plantăm pe teritoriul României cea mai mare pădure cu ajutorul donaţiilor individuale din întreaga lume.

Implică-te alături de noi şi donează pentru acest proiect!

Proiecte

nextgarden
nextgarden
nextgarden
nextgarden
Contact

Contactati-ne

0721 237 965