Plantare

Servicii complete de plantare pentru grădina ta

Dacă te întrebi de unde ar trebui să începi amenajarea grădinii, află că serviciile de plantare ocupă primul loc. Aici intră în scenă inginerul horticol. El se ocupă de pregătirea terenului, pentru ca plantele tale să se dezvolte armonios.

Pe scurt, plantarea cuprinde:
  • operațiunea de compactare a solului – face ca solul de care dispui să fie utilizat la performanță maximă;
  • udarea – sistemul de irigații își va face treaba, pentru ca plantele să dispună de umiditatea ideală;
  • tutorarea – adică montarea unor suporturi de susținere pentru arbori și arbuști (acolo unde este cazul).

Poți opta pentru flori multicolore sau arbuști ornamentali. Experții noștri în amenajări grădini vor avea grijă să le planteze cu atenție, pentru ca ele să beneficieze de cele mai bune condiții de mediu. Știm că dacă ai un spațiu verde de poveste, te simți fericit și relaxat.
Next Garden

Expertiză

Inginerul horticol se ocupă de pregătirea terenului, pentru ca plantele tale să se dezvolte armonios.
Next Garden

Consultanță

Primești consultanță în ceea ce privește proiectul tău. Plantarea este realizată de către echipa de experți.
Next Garden

Siguranță

Pui început bun grădinii tale. Ai siguranța că plantele tale vor prinde și te vei bucura de o grădină veselă.

Ce servicii de plantare pentru grădină oferim

Next Garden îți vine în ajutor, în amenajarea grădinii tale. Îți vom face recomandări dintr-o gamă variată, din care să alegi ce ți se pare potrivit pentru tine:
  • plantări garduri vii din arbori și arbuști – dacă vrei să te bucuri de intimitate în curtea ta, într-un mod natural, atunci gardurile vii sunt alegerea perfectă.
  • plantări perdele de plante cățărătoare – decorează-ți și tu casa cât mai creativ, cu o perdea din flori sau plante cățărătoare care să-i ofere un aer inedit.
  • plantări aliniamente de protecție împotriva vântului – e minunat să stai la adăpost în propria grădină, fără ca vântul să creeze situații neplăcute. Optează, așadar, pentru o barieră naturală din arbori și arbuști.
  • plantări de arbori, arbuști, plante cățărătoare, flori – joacă-te cu opțiunile pe care ți le oferim! Flori vesele, plante cățărătoare, arbuști ornamentali. Orice ai alege, vei avea o grădină impecabilă.
  • plantări grupuri de plante cu o mare varietate de forme și culori – dacă diversitate este unul dintre cuvintele tale preferate, ei bine, atunci asta îți aducem și noi. O gamă variată de plante, în culori și forme diferite, așteaptă să fie plantate în grădina ta.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Intră în contact cu noi și hai să începem împreună povestea grădinii tale!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965