Pavaje și zone de acces

Servicii complete de montaj pavaj în grădină

Atunci când îți dorești o grădină aranjată, pavajele sunt o idee excelentă. Așa îți protejezi gazonul, pășind pe aleile din piatră naturală sau beton. Și pentru că cel mai bine e să apelezi la o firmă de amenajări exterioare cu experiență, noi îți punem la dispoziție servicii de montaj pavaj pentru zona de acces din grădina ta.
Next Garden

Aspect plăcut

Te vei bucura de un aspect aranjat, cochet al grădinii tale, organizat prin alei și borduri care delimitează spațiul verde.
Next Garden

Durabilitate

Protejezi zona verde, pășind pe aleile din materiale de calitate. Straturile din nisip tasat, asigură durabilitatea lucrării.
Next Garden

Funcționalitate

Eviți acumularea de noroi în zonele circulate. Atunci când este vreme ploioasă, pavajele noastre îți vor fi buni prieteni.

Pavarea grădinii în 5 pași


1. Măsurarea și efectuarea unei schițe la scara zonei pe care vrei să o pavezi.
Astfel, schița ne va ajuta atât pe noi, cât și pe tine, să înțelegem mai bine lungimea suprafeței care va fi acoperită de pavaj.

2. Alegi modelul de pavaj care ți se potrivește.
Tu alegi modelele preferate, culorile și dimensiunile. Noi avem grijă ca ideile tale să fie puse în aplicare într-un mod profesionist. Încercăm să evităm tăierile inutile ale pavelelor, pentru ca tu să economisești cât mai mult material.

3. Pregătirea zonei ce urmează a fi pavată.
În această etapă, eliminăm câțiva centimetri din stratul vegetal. Așa facem loc plăcilor de pavaj, fără ca aspectul grădinii tale să fie deteriorat. În unele cazuri, în funcție de spațiul tău verde, montăm chiar și o placă de beton, ca fundație pentru susținerea pavelelor. Acest lucru va asigura durabilitatea lucrării.

4. Montarea bordurilor.
Pentru ca pavajul să arate ireproșabil, începem cu montarea bordurilor. Aceasta este cea mai importantă etapă, deoarece ele sunt cele care vor ține pavelele la un loc, și vor crea o imagine estetică. Dacă vrei ca aleile din grădina ta să fie drepte și montate corect, ține minte că bordurile vor fi primele pe listă.

5. Montarea pavajului.
După ce am montat bordurile, mai rămâne doar să așezăm bucățile de pavaj. E bine să știi că acest lucru se face pe un strat de piertis concasat, iar daca luam in calcul pavajul auto, acesta va avea nevoie de un terasament pentru a putea sustine greutatea. După ce toate pavelele sunt la locul lor, se compactează cu o mașinărie specială, care folosește vibrațiile. Iar la final, se va împrăștia un strat de nisip fin peste toată suprafața pavată, care va acoperi eficient toate rosturile.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Acum că ai aflat cât este de simplu să pavezi curtea, contactează-ne pentru a începe proiectul tău de amenajare!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965