Pardoseală exterior

Pardoseală pentru exterior: proiectare și montaj

Cu siguranță ai văzut prin filme grădinile acelea minunate în care ți-ar fi plăcut să te teleportezi imediat. Au ele, acel ceva, care te atrage acolo, și e clar că asta îți dorești și tu.

Acum îl poți avea, cu serviciile de montare pardoseală exterioară oferite de Next Garden!

Pardoseala exterioară este formată, din plăci de WPC, adică un compozit alcătuit din lemn și plastic.

Acest mix de materiale asigură un aspect plăcut, asemănător cu cel al lemnului și, în același timp, sunt foarte rezistente.

Fie că vrei să plachezi o terasă exterioară sau să apelezi la decking pentru a-ți înfrumuseța spațiul verde, echipa noastră de ingineri, designeri și specialiști îți stă la dispoziție.
Next Garden

Aspect vizual inedit

Efectul vizual pe care îl creează deckingul este unul inedit. Grădina ta va arăta impecabil, iar spațiul verde va fi protejat.
Next Garden

Materiale de calitate

Terasa ta va avea un aspect plăcut, datorită mixului de materiale de calitate din care sunt confecționate plăcile WPC.
Next Garden

Lucrare durabilă

Lucrarea este una durabilă, montată pe grinzi de susținere de cea mai înaltă calitate, pentru ca deckingul să fie protejat.

Pardoseală exterioară de înaltă calitate

Pentru ca tu să fii ferit de orice problemă pe termen lung, montăm plăcile pe grinzi de calitate, din același material din care este confecționat deckingul. Astfel, vei avea o pardoseală uscată, cu un aspect ireproșabil, indiferent de condițiile meteo la care va fi expusă.

Iar fiindcă știm că vrei să te bucuri de grădina ta cât mai repede, montarea este foarte rapidă.

Se face prin sisteme de fixare de tip clip, iar elementele mai puțin estetice, precum șuruburile vor fi ascunse. Gândește-te doar cât de bine o să arate curtea ta după un decking profesional!

Tu vii cu ideile originale, iar noi îți vom face grădina să arate exact așa cum ți-ai dorit. Sau, dacă vrei, ne poți lăsa pe noi să realizăm proiectul grădinii tale.

Garantăm pentru calitatea materialelor folosite, așa că stai fără grijă! Toți invitații tăi vor fi plăcut surprinși de noua înfățișare a spațiului tău verde.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Nu ezita să ne contactezi pentru proiectarea și montarea deckingului potrivit gusturilor și grădinii tale!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965