Întreținere grădină

Întreținerea grădinii în câțiva pași simpli

Dacă ți-ai amenajat grădina în stil mare, amintește-ți că trebuie să o și întreții. Aspectul ireproșabil se menține cu muncă susținută. În funcție de nevoile grădinii tale, echipa Next Garden este pregătită să îți ofere serviciile de întreținere grădină ideale.
Next Garden

Grădină îngrijită

Îți menținem spațiul verde în cea mai bună formă: irigat, îngrijit și plin de viață. Scapă de toate aceste griji.
Next Garden

Timp economisit

Salvezi timpul pe care l-ai fi petrecut pentru întreținerea grădinii, lăsând echipa de specialiști să se ocupe în locul tău.
Next Garden

Pachet complet

De la întreținerea gazonului, până la asigurarea funcționării fântânilor arteziene, pachetul de mentenanță este complet.

Îți prezentăm schema noastră de întreținere grădină în 6 pași:


1. Întreținerea gazonului
Toată lumea își dorește un gazon de invidiat. Tu îl poți avea dacă apelezi la o firmă specializată în lucrări de întreținere. Udarea e esențială, așa că, fie manual, fie prin sisteme automatizate, ne ocupăm de acest aspect. Fertilizarea periodică este și ea un avantaj, alături de tratamentele fitosanitare.

2. Întreținerea arborilor, arbuștilor, plantelor și gardurilor vii
Totul stă într-o bună irigare și toaletare. Arbuștii tăi au nevoie de tăieri pentru formarea coroanei sau regenerare. De asemenea, ține cont și de tăierile anuale, cele după plantare sau de cele specifice gardurilor vii. Este bine ca toate acestea să fie realizate de o firmă cu expertiză în domeniu.

3. Tăierile speciale
Pregătește-te, pentru că acest pas include tăierile definitive ale arborilor uscați sau care nu-și mai găsesc locul în grădina ta. Înainte de a începe treaba, este nevoie să obții o autorizație de tăiere. Tarifarea poate fi și ea diferită în funcție de amplasarea arborelui și de gradul de risc la care este expusă echipa Next Garden.

4. Tăierile obișnuite
În cazul în care în grădina ta ai o mulțime de pomi fructiferi sau trandafiri care colorează spațiul verde, atunci trebuie să apelezi la o echipă de profesioniști. Avem grijă ca vița de vie sau gardul tău viu să fie îngrijite corespunzător pentru a arăta cel mai bine posibil.

5. Întreținerea iazurilor, cascadelor, cursurilor de apă
Dacă ai optat pentru amenajarea unui iaz în curtea ta, atunci trebuie să îl și întreții corespunzător. Serviciile de îndepărtare a mâlului sau înlocuirea regulată a apei fac ca oaza ta de liniște să își păstreze aspectul ireproșabil.

6. Obiectele decorative
De la podețe, jardiniere vesele și băncuțe pentru relaxare, îți punem la dispoziție o gamă variată de obiecte decorative sau cu un scop precis pentru grădina ta. Vrem să te bucuri de tot confortul în spațiul tău verde.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Apelează acum la serviciile noastre de întreținere grădină pentru a-ți menține spațiul de vis mereu la înălțime!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965