Amenajare gazon

Servicii de amenajare gazon pentru grădină

Ce relaxant e să te așezi pe iarba verde din propria grădină! Te întrebi cum poți face să ai un colț de rai chiar în jurul casei?

Ei bine, serviciile de amenajare gazon pentru grădină sunt o soluție rapidă și de efect.

Dacă ai da orice ca să ai un gazon perfect, atunci află că nu trebuie să dai prea mult. Costurile sunt mici iar lucrările de gazonare se aplică pe specificul grădinii tale.

E nevoie doar să apelezi la o firmă specializată în gazonări. În acest fel, tu vei putea sta relaxat pe gazonul mult visat. Noi avem grijă ca de la plantare până la întreținere, toate detaliile să fie bine puse la punct.
Next Garden

Relaxare

Ai un loc de relaxare chiar în grădină. Verdele intens te reconectează cu natura în fiecare zi.
Next Garden

Cost mic

Te bucuri, în același timp, de costuri mici de execuție și de un colț de rai verde în curtea ta.
Next Garden

Rapiditate

Este o metodă rapidă și eficientă pentru a te bucura de spațiul verde ca sursă de relaxare.

Proiect de amenajare gazon de la Next Garden

Ține cont că pentru a beneficia din plin de gazonul tău, trebuie să iei în calcul suprafața grădinii și tipul de gazon potrivit pentru ea.
Mai simplu, există trei metode principale de amenajare a gazonului:

Gazonare prin montare rulouri de gazon
Rulourile de gazon sunt acele covoare de iarbă pe care poate le-ai mai văzut în diverse pepiniere. Dacă vrei să ai o grădină impecabilă în cel mai scurt timp, atunci rulourile sunt cea mai bună alegere. În plus, poți opta pentru această variantă în orice perioadă a anului cu temperaturi peste pragul înghețului.

Gazonare prin însămânțare
Însămânțarea se referă la aplicarea unui amestec de semințe și fertilizanți pe solul pregătit în prealabil. Dar, va trebui să aștepți puțin mai mult timp până te vei bucura de peluza ideală.

Gazonare prin hidroînsămânțare
Dacă terenul pe care vrei să pui gazon este amplasat în pantă, varianta hidroînsămânțării este cea pe care ți-o recomandăm. În acest caz, echipa de experți amestecă semințele și fertilizanții cu apă și agent de fixare într-un utilaj special. Acest procedeu este indicat să se facă în ultimele zile de primăvară, debutul sau sfârșitul verii, respectiv primele zile de toamnă.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Lasă manopera în grija Next Garden și tu doar bucură-te de gazonul perfect!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965