Sisteme automate de irigat

Sisteme automate de irigat pentru grădini moderne

Singura modalitate prin care îți poți menține grădina veșnic verde, este o bună irigare. Ține minte că spațiul verde al companiei tale este oglinda firmei sau instituției. Așa că, nu minimaliza importanța acestui aspect și apelează la un sistem automat de irigat pentru spații verzi.

Pe lângă aspectul impecabil, avantajele unui astfel de echipament de irigații pornesc de la timpul scutit prin procesul automatizat și merg până la economisirea de resurse importante. Începând de la faptul că udarea va avea loc exact în momentul în care plantele au nevoie de apă, și până la irigarea uniformă pe toată suprafața spațiului verde, vei simți toate beneficiile. Astfel, nu vei mai depinde de disponibilitatea unui grădinar. Instalația va face singură toată treaba. Fiind dotată și cu un senzor de umiditate, va economisi apă, iar atunci când plouă, nu se va declanșa.

De asemenea, dispunerea subterană nu va afecta grădina din punct de vedere estetic. Automatizarea irigațiilor duce și la optimizarea consumului de apă, așa că ai doar de câștigat dacă optezi pentru aceste sisteme.
Next Garden

Culoare

Spațiul verde al zonei industriale va fi tot timpul plin de viață, animat de culorile vii ale plantelor care îl decorează.
Next Garden

Mecanizare

Dependența față de un grădinar este de domeniul trecutului. Instalația automată de irigare va face singură toată treaba.
Next Garden

Economisire

Salvezi resurse cu senzorul de umiditate, care declanșează sistemul doar când plantele au nevoie de revigorare.

Cele 6 elemente esențiale ale sistemului automat de irigat

  • Aspersoarele – prin ele se face irigarea propriu-zisă;
  • Țevile și fitingurile de legătură – conduc apa de la sursă la aspersoare;
  • Electrovanele – joacă rolul unor robinete electronice, care se deschid și se închid atunci cand sunt acționate de programator;
  • Programatorul – dispozitivul care face programarea irigării la intervalul dorit;
  • Senzorul de ploaie – limitează acțiunea sistemului dacă afară cad precipitații;
  • Cablurile de semnal – transmit comanda de la programator la electrovane.

Nu-ți face probleme dacă nu ai mai auzit acești termeni până acum. Toate aceste elemente fac parte din sistemele automate de irigat din oferta Next Garden.

Contactează-ne dacă ai nevoie de un astfel de echipament în grădina companiei tale. De asemenea, și irigațiile agricole fac parte din domeniul nostru de expertiză. Știm că pepinierele de plante sau solariile se vor bucura de un sistem automat care să le ofere umiditatea optimă.

În funcție de nevoile zonei verzi pe care o amenajezi, există 3 moduri prin care se face irigarea:
  • aspersie;
  • picurare;
  • microaspersie.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Intră în legătură cu noi pentru a descoperi necesitățile spațiului verde ideal.
Contact

Contactati-ne

0721 237 965