Sisteme pentru drenaj

Sistemul de drenaj: indispensabil pentru grădina companiei tale

Dacă solul grădinii tale te pune în situații dificile, atunci este cazul să iei în considerare montarea unui sistem de drenaj. În cazul în care gradul de permeabilitate al solului este scăzut, cu siguranță rețeaua de drenuri va face o treabă extraordinară.

Totul pentru ca tu și angajații tăi să vă bucurați de un spațiu verde care să vă încânte privirile. De cele mai multe ori, dezvoltarea corespunzătoare a plantelor se împiedică de lipsa unui drenaj corect.
Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Lucrările pentru drenajul solului sunt operațiuni ușor de realizat, care vin la pachet cu multe beneficii.

Dacă soliciți montarea sistemului de drenaj încă din etapa de amenajare a grădinii, un specialist Next Garden va veni la fața locului. În cazul în care va constata că solul pe care urmează să se construiască spațiul verde este unul care favorizează reținerea de apă, demarăm proiectul pentru instalația de drenaj.
Next Garden

Plante sănătoase

Plantele companiei se pot dezvolta optim, pentru că nivelul de permeabilitate a solului va fi ținut sub control.
Next Garden

Pământ drenat

Grădina firmei se va bucura de condiții ideale, cu pământ drenat, care nu favorizează acumularea de apă.
Next Garden

Reutilizarea resurselor

Surplusul de apă ce va fi acumulat în sistemul de drenaj va fi reutilizat de către instalația automată de irigat.

Sisteme de drenaj pentru spațiile verzi ale companiilor

Pe terenurile cu suprafețe mari, precum cele ale companiilor, montarea sistemelor pentru drenaj este obligatorie. Dacă vrei ca grădina firmei tale să arate impecabil, nu mai sta pe gânduri. Iată cum funcționează, de fapt, un sistem pentru drenaj.

Se montează un circuit de tubulaturi subteran. Acesta are rolul de a prelua excesul de apă de la suprafață. De aici, apa va fi redirecționată către sistemul de irigații. Vei economisi resurse importante. Astfel, peluza de gazon și plantele vor crește armonios, fără ca surplusul de apă să le mai afecteze rădăcinile.

Dacă totuși ai finalizat deja amenajarea grădinii, fără a lua în calcul și gradul de permeabilitate a solului, nu ezita să apelezi la echipa Next Garden, care îți va oferi consultanța necesară.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne pentru amenajarea grădinii de vis pentru compania ta!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965