Plantare

Servicii de plantare pentru spațiul verde al companiei tale

Atunci când te gândești la cum va arăta grădina companiei tale, ai în minte forma finală, în care totul arată deja exemplar și bine pus la punct. Însă, primul aspect la care trebuie să te gândești este serviciul de plantare spații verzi care să te avantajeze.

De aici pleacă totul. Dacă operațiunea de plantare nu este realizată în mod corespunzător, atunci tu și angajații tăi nu vă veți putea bucura niciodată de spațiul verde mult dorit. De aceea se mai spune, printre experții în amenajări grădini, că plantarea este una dintre etapele cheie pentru viitorul colțului de natură al companiei.

Amenajarea curților interioare este unul dintre punctele noastre forte.
 • Inginerul horticol este principalul personaj în această poveste.

El este cel care coordonează lucrările premergătoare plantării. Tot el știe totul despre plantarea gardurilor vii sau plantarea arbuștilor ornamentali care îți vor decora spațiul.

După ce ne asigurăm că toate plantele sunt bine așezate la locul lor, le udăm corespunzător și totul e gata. Dacă optezi pentru arbuști, intervine și operațiunea de tutorare, adică le oferim un mic sprijin cu un suport de susținere.
Next Garden

Siguranță

Plantările realizate de o echipă de specialiști sunt, întotdeauna, mai sigure în comparație cu cele de care te ocupi singur.
Next Garden

Armonie

Compania ta va beneficia de un spațiu verde amenajat corespunzător, în conformitate cu cerințele mediului înconjurător.
Next Garden

Dezvoltare

Cu serviciile de plantare profesională, mărești considerabil șansa ca plantele pentru care ai optat să se dezvolte armonios.

Servicii de plantare de la Next Garden

Next Garden îți vine în ajutor, în amenajarea grădinii tale. Îți vom face recomandări dintr-o gamă variată, din care să alegi ce ți se pare potrivit pentru tine:
 • Plantăm garduri vii din specii variate de arbori și arbuști.
  Pentru un aspect elegant al grădinii companiei tale, alege un gard viu. În plus, va păstra și intimitatea celor care se vor bucura de spațiul verde amenajat. Îi putem da forma pe care o dorești, pentru un impact vizual mai puternic.
 • Plantăm perdele de plante cățărătoare.
  Plantele cățărătoare sunt un mod spectaculos de a-ți orna grădina. Fațada clădirii poate căpăta un aspect mai interesant, cu gama noastră de plante decorative.
 • Plantăm aliniamente de protecție împotriva vântului.
  Ne-am gândit la acest serviciu pentru a te scăpa de griji. De acum, bariera naturală te va ține la adăpost.
 • Plantăm flori.
  Cum era să lăsăm la o parte florile? Avem o gamă variată de plante care să coloreze și să înveselească grădina companiei tale.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne pentru servicii profesionale de plantare spații verzi!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965