Pavaje și zone de acces

Amenajare zone de acces pentru compania ta

Pavajele din piatră naturală sau cele din beton sunt cele care vor conferi un echilibru pentru zona ta verde. La Next Garden, avem o mare varietate de forme și culori, care să anime grădina companiei tale. Amenajarea zonei de acces este un pas esențial pentru ca spațiul verde al companiei să arate exemplar.

Specialiștii noștri sunt oricând pregătiți să-ți ofere consultanță și servicii de montaj cu materiale de cea mai bună calitate.
Next Garden

Consultanță

Măsurăm zona pe care dorești să o pavezi și oferim consultanță pentru procesul de pavare.
Next Garden

Alei de acces

Clienții și angajații tăi se vor bucura de aleile elegante și sigure pe care să ajungă la tine.
Next Garden

Aspect plăcut

Aleile și pavajele oferă zonei verzi un aspect plăcut, care va îmbunătăți imaginea companiei.

Etapele amenajării zonei de acces

  • Măsurăm și efectuăm o schiță a zonei pe care vrei să o pavezi – astfel, vom avea o estimare a lungimii bordurii de care ai nevoie, cât și a suprafeței pe care o vom acoperi cu pavaj.
  • Alegi modelul de pavaj care îți place – această etapă e în strânsă legătură cu schițarea ariei pe care o vom pava. În funcție de dimensiunile și modelul pavelelor alese, vom proiecta aleile și zonele mari. Astfel, evităm pierderile inutile de pavaj. Te vom ajuta să alegi grosimea pavajului în funcție de traficul specific zonei: pietonal sau industrial.
  • Pregătim zona ce urmează a fi pavată – în această etapă, în funcție de utilizarea pavajului – pentru trafic pietonal sau trafic industrial – vom elimina între 15 și 45 de centimetri din stratul vegetal. În unele cazuri, se montează chiar și o placă de beton ca fundație pentru susținerea pavelelor.
  • Montăm bordurile – cea mai importantă etapă. Cu borduri montate corect, te vei bucura de un pavaj drept care să nu rețină apă pe suprafața lui. Ea va fi drenată pe spațiul verde sau în locurile de scurgere special amenajate.
  • Montăm pavajul – după ce am montat bordurile, nu trebuie decât să așezăm bucățile de pavaj pe un strat de 2-3 centimetri grosime de nisip sau piatră concasată. După ce fiecare placă e la locul ei, compactăm cu un aparat special. Apoi, împrăștiem nisip cât mai fin pe toată suprafața pavată ca să acoperim eficient toate rosturile.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Apelează acum la serviciile de amenajare zone de acces potrivite pentru compania ta!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965