Întreținere

Oferă-i grădinii atenția necesară

Atunci când abia ai terminat de amenajat o grădină, rareori te gândești și la faptul că pentru a o menține verde, trebuie să ai mare grijă de ea. La Next Garden oferim servicii de întreținere spații verzi oriunde în țară.
Next Garden

Udarea gazonului

Echipa noastră se ocupă de udarea manuală sau cu ajutorul sistemelor automate a gazonului, pentru a-l menține mereu verde.
Next Garden

Tăieri regulate

Te bucuri de lucrări regulate de tăiere și curățare a arborilor și arbuștilor care decorează spațiul verde al zonei industriale.
Next Garden

Plante îngrijite

Chiar și plantele de interior din compania ta vor fi fericite pentru că vor beneficia de îngrijirea și atenția de care au nevoie.

Servicii complete pentru întreținerea grădinii companiei

De la menținerea gazonului verde și până la obiectele decorative, toate vor avea un impact pozitiv asupra spațiului verde al companiei. Fie că este vorba despre un spațiu public sau de o curte interioară privată, iată oferta noastră pentru mentenanța grădinii:
Întreținere gazon
Ne vom ocupa de udarea manuală sau cu ajutorul sistemelor automate a gazonului, pentru a-l menține mereu verde. Ține minte că fertilizarea periodică este și ea un factor important care contribuie la aspectul peluzei. Aplicăm tratamente fitosanitare, pentru că vrem ca spațiul tău verde să fie sănătos și plin de viață.

Întreținere arbori, arbuști, plante și garduri vii
La fel ca în cazul gazonului, lasă irigarea pe seama noastră. Plantele necesită o atenție suplimentară pentru că au nevoie de tăieri pentru formarea coroanelor sau reglarea înălțimii. E bine să soliciți ajutorul echipei de experți Next Garden și pentru tăierile în scopul stimulării îndesirii sau regenerării.

Întreținere plante de interior
Pentru că și plantele din interior au nevoie de întreținere, suntem pregătiți pentru udări și fertilizări periodice. Iar ca plantele să fie protejate de boli și dăunători, venim cu tratamente specifice. De asemenea, la anumite intervale de timp, este nevoie și de înlocuirea solului din ghivece.

Întreținere iazuri, cascade, cursuri de apă
Menține fântâna arteziană sau iazul companiei în stare impecabilă. Echipa noastră te poate ajuta cu îndepărtarea mâlului și spălarea pietrelor decorative. De altfel, e neplăcut să vezi că pe suprafața apei s-au adunat reziduuri, așa că le îndepărtăm, pentru ca oaza de relaxare să-și recapete luciul. Atunci când observi că apa și-a schimbat culoarea, este timpul să o înlocuiești.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Vrei să te bucuri de o grădină ca la carte? Apelează la serviciile noastre pentru întreținerea spațiilor verzi.
Contact

Contactati-ne

0721 237 965