Amenajare gazon

Amenajare gazon pentru spații verzi industriale

Un gazon perfect este oglinda companiei tale. Toți cei care îți vor trece pragul vor da, în primele secunde, ochii cu grădina ta. De aceea, trebuie să iei în calcul amenajarea gazonului pentru spațiul verde al afacerii tale.

De acum, poți oferi și tu angajaților tăi posibilitatea să se recreeze pe un gazon dens, uniform, ca un covor confortabil. Obținerea unor rezultate care să vă satisfacă presupune realizarea corectă a lucrărilor legate de pregătirea solului. Apoi, contează foarte mult și alegerea tipurilor de semințe potrivite.

Ca totul să fie bine pus la punct, Next Garden este aici pentru tine!
Next Garden

Imagine pozitivă

Clienții companiei își vor forma o părere bună despre compania ta încă de la vederea grădinii.
Next Garden

Angajați fericiți

Angajații se vor putea bucura de colț de natură în pauzele lor, relaxându-se pe gazonul pus la punct.
Next Garden

Sursă de oxigen

Gazonul este și o excelentă sursă de răcoare, în zilele călduroase de vară, sau de oxigen, în fiecare zi.

Iată 3 metode eficiente pentru amenajarea gazonului

1. Gazonarea prin montarea rulourilor de gazon
Rulourile de gazon sunt acele covorașe de iarbă pe care le vezi în magazinele specializate pentru grădină. Sunt metoda cea mai rapidă și eficientă prin care poți obține un spațiu verde atractiv. Operațiunea de montare a rulourilor se poate realiza în orice perioadă a anului, cu excepția perioadelor de îngheț.

2. Gazonarea prin însămânțare
Se referă la plantarea semințelor împreună cu un fertilizant cu eliberare controlată. Pentru ca peluza grădinii companiei tale să fie uniformă, vom avea grijă să amestecăm bine semințele în pământ, pe toată zona pe care vrei să o amenajezi. Timpul de așteptare pentru obținerea gazonului este mai îndelungat, comparativ cu metoda anterioară. De asemenea, însămânțarea presupune o îngrijire deosebită și de durată.

3. Gazonarea prin hidroînsămânțare.
Această metodă de gazonare se folosește pentru terenurile în pantă sau pentru versanții abrupți, pentru că oferă o bună stabilitate solului. Hidroînsămânțarea consta în amestecarea semințelor de gazon, fertilizanților și agentului de fixare împreună cu apa, într-un utilaj special. După aceea, sunt pulverizate uniform pe sol.

Fie că dorești să gazonezi un parc, un teren de fotbal sau grădina din fața clădirii de birouri, specialiștii noștri te vor ajuta să alegi metoda optimă de gazonare pentru spațiul tău.
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Intră în contact cu noi și hai să începem împreună povestea grădinii tale!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965