Grădină companii

Servicii de amenajare spații verzi pentru compania ta

Într-o lume în care industrializarea se vrea pe primul loc, noi ne ocupăm de amenajare spații verzi în mod profesionist. Fiecare are nevoie să simtă natura cât mai aproape. Așa că, suntem aici pentru compania ta, pentru a crea locul perfect de relaxare pentru angajații tăi.

Suntem prezenți și dacă este vorba despre spații mari. Echipa noastră de specialiști, cu experiență în amenajarea grădinilor, este gata să colaboreze cu tine. Venim oriunde în țară, pentru ca spațiul verde al companiei tale să fie un exemplu bun de urmat.

Lasă-ne să ne ocupăm de întocmirea proiectului de grădină. Stabilim împreună când vrei să fie gata lucrarea și materialele de care e nevoie pentru implementarea ei. Sigur că totul este personalizat, în funcție de nevoile și cerințele tale.

Vezi serviciile de amenajare spații verzi pe care ți le punem la dispoziție!

Plantare

Alege serviciile de plantare potrivite pentru spațiul verde al companiei tale. Umple grădina de plante colorate și amenajează într-un mod inedit.

Sisteme de irigat

Vrei ca plantele tale să fie pline de viață? Atunci optează pentru un sistem automat de irigații. Economisești și întreții grădina companiei în același timp.

Sisteme pentru drenaj

Atunci când gradul de permeabilitate al solului este unul scăzut, grădina companiei va avea de suferit. Alege un sistem pentru drenaj care să te scape de griji.

Amenajare gazon

Dacă vrei ca spațiul tău verde să atragă privirile, atunci gazonul este cea mai simplă variantă. Amenajăm peluze impecabile, pentru grădini publice sau private.

Pavaje și zone de acces

Imaginează-ți cea mai interesantă alee de acces către clădirea companiei tale. Acum poate fi realizată cu ajutorul soluțiilor pentru pavaje oferite de Next Garden.

Iluminat festiv

Ieși în evidență cu o clădire iluminată la exterior. Fie că e vorba despre o fabrică sau despre clădirea unei instituții, alegem sistemele de iluminat potrivite.

Deszăpezire

Scapă de problemele pe care le aduce iarna. Zăpada e frumoasă acolo unde nu încurcă. Intră să vezi serviciile de deszăpezire spații verzi pe care le oferim.

Întreținere

De la mentenanța gazonului, până la obiectele decorative, toate au un impact pozitiv asupra spațiului verde al companiei. Bucură-te de o grădină bine întreținută!

Ce presupune amenajarea spațiului verde pentru companii?

Atunci când vine vorba de amenajările spațiilor verzi de dimensiuni mari pentru companii, trebuie să avem în minte utilitatea. Într-o zi de muncă, orice angajat are nevoie să respire și un strop de aer curat. Așa că un colț de natură este cea mai bună variantă.

Amenajăm zone verzi chiar și pentru instituții precum școli sau primării. La Next Garden, avem o paletă largă de servicii potrivite pentru grădina companiei tale. Începând cu primul pas, cel al plantării, până la întreținerea ei, proiectăm împreună un loc inedit.

Înainte de a ne pune pe treabă, venim la adresa spațiului verde pe care dorești să-l amenajezi. Astfel, constatăm nevoile zonei și putem începe întocmirea proiectului. Poți vizualiza schița pe care o pregătim, iar, ulterior, simularea computerizată. Așa vei putea fi sigur că va ieși totul exact cum ți-ai imaginat. Urcă grădina spațiului industrial la rang de artă!
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Intră în contact cu noi și hai să începem împreună povestea grădinii tale!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965