Grădina ta

Servicii de amenajare grădină pentru curtea ta

Când te gândești cum vrei să arate grădina ta, entuziasmul te copleșește? E timpul să dai frâu liber imaginației și să îți proiectezi curtea de vis. Un spațiu verde impecabil, aranjat cu bun gust, în care să te relaxezi zilnic, e cel mai la îndemână înlocuitor al vacanței.

Simți că vrei o nouă înfățișare pentru spațiul tău verde? Venim noi și te ajutăm! De peste 10 ani realizăm proiecte de amenajare grădini, pentru ca tu și familia ta să aveți colțișorul vostru plin de voie bună.

Îți poți expune ideile de amenajare până la cel mai mic detaliu. Noi îți stăm la dispoziție pentru a le pune în practică. Te vei bucura de creativitatea ta, dusă la bun sfârșit de profesionalismul nostru.

Știm că și ție îți place natura la fel de mult cum ne place nouă, așa că îți vom transforma grădina într-o oază de liniște. Nu-i așa că ar fi minunat să ai propriul parc la tine în curte? Apelează cu încredere la serviciile noastre complete de amenajare a grădinii!

Iată serviciile de amenajare a grădinii pe care ți le oferim!

Plantare

Alege o echipă de profesioniști care să se ocupe de plantare și crește șansele ca plantele să se dezvolte corespunzător. Tu și familia ta veți avea o oază de liniște.

Sisteme de irigat

Irigarea grădinii este cheia către o curte reușită. Cu sistemele automate, vei beneficia de un ajutor de nădejde, iar plantele vor fi tot timpul pline de viață.

Sisteme pentru drenaj

Chiar dacă îngrijești plantele, e posibil ca solul să îți dea de lucru. De ce să riști când poți rezolva problema ușor, prin montarea unui sistem de drenaj?

Amenajare gazon

Gazonul este oglinda oricărui grădinar. Hai și tu să vezi ce simplu e să montezi gazonul alături de echipa de experți Next Garden. Bucură-te de verde infinit!

Pardoseală exterior

O grădină aranjată e-o idee minunată! Potrivită pentru alei sau decking, pardoseala pentru exterior oferă un aspect elegant spațiului tău verde.

Amenajări iazuri, cascade

Fă-ți grădina de poveste cu un iaz sau o fântână arteziană. Lasă apa să curgă și să alunge toată grijile cotidiene, pentru ca tu să fii relaxat în fiecare zi.

Pavaje și zone de acces

Atunci când îți dorești o grădină aranjată, pavajele sunt o idee excelentă. Așa, îți vei proteja gazonul, pășind pe aleile din piatră naturală sau beton.

Sisteme iluminat exterior

Alege un sistem de iluminat potrivit și lasă-ți grădina să strălucească și pe timpul nopții. Sau decorează-ți casa în stil festiv în prag de sărbătoare.

Deszăpezire

E mirific când ninge peste toată zarea și totul se îmbracă în alb. Pentru ca iarna să nu te prindă nepregătit, contractează-ne pentru servicii de deszăpezire.

Întreținere grădină

Dacă ai amenajat grădina în stil mare, să știi că trebuie întreținută. Frumusețea se menține cu muncă susținută. Echipa noastră e pregătită să-ți ofere ajutor.

Un proiect de viitor: amenajarea grădinii

Ți-ai dori să amenajezi grădina cât ai clipi? Sunt atâtea alte lucruri de făcut și tu nu prea ai timp… De idei nu duci lipsă. Dar cine să le pună în aplicare...? Noi! Next Garden trimite echipa de specialiști pentru a analiza spațiul tău verde. Ca totul să fie ca la carte, îți vom întocmi o schiță, în baza căreia designerul va dezvolta un proiect 2D sau 3D.

Lasă orice grijă de o parte! Îți punem la dispoziție o simulare computerizată a viitoarei tale grădini. În acest fel, îți poți vedea visul cu ochii înainte de începerea lucrării. Avem grijă ca regulile de amenajare să fie respectate, pentru ca tu să beneficiezi de tot confortul. Cine nu și-ar dori un loc de basm chiar în grădina sa?
Next Garden Contact

Hai să ne cunoaștem

Intră în contact cu noi și hai să începem împreună povestea grădinii tale!
Contact

Contactati-ne

0721 237 965